Diensten

Widgetonderhoudenherstellingen.jpg

Onderhoud en herstellingen

Als Premium Toyota hersteller hebben we alle modernste gereedschappen in huis om uw wagen de beste zorgen te kunnen bieden. Onze opgeleide technici onderhouden uw wagen met de grootste zorg.

Bovendien komt u dankzij onze transparante prijs nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast kunnen wij ook in ons eigen atelier carrosseriewerk doen en glasschade herstellen.

Winterbanden en accessoiresVeilig de baan op

Trotseer veilig de winter en kom langs bij Garage De Prins. Wij bieden een ruime collectie originele winterwielen voor jouw wagen aan. Ook kan je bij ons terecht voor alle Toyota accessoires en personaliseer je zo jouw wagen. 100% Toyota, speciaal voor jouw wagen ontwikkeld én enkel van de beste kwaliteit.

Widgetpechbijstand.jpg

Toyota Eurocare: snel weer op weg

Bij Garage De Prins leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. Als je autopecht krijgt, zorgt Toyota Eurocare ervoor dat je snel weer op weg bent.

Heb je net een nieuwe Toyota wagen gekocht? Dan je geniet je maar liefst 10 jaar gratis van deze Toyota Eurocare wegbijstand. Wat krijg je? 10 jaar bijstand, 365 dagen per jaar, 24 uren per dag, in heel België en meer dan 30 landen in Europa, voor zowel je wagen als je aanhangwagen of caravan.

Toyota InsuranceVerzekeringen

Garage De Prins zorgt echt voor alles! Want wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor flexibele verzekeringsformules? Je kan bij ons dus ook een complete autoverzekering afsluiten aan een competitieve prijs. 

Heb je vragen of wens je meer info over onze verzekeringsformules? Aarzel dan zeker niet ons vrijblijvend te contacteren en/of eens binnen te springen in de showroom.

Widgetfinance.jpg

Financieringen

Met de financiële diensten van Toyota kies je het financiële product dat het best bij jouw behoeften past. Of je nu een particuliere, zelfstandige of professionele klant bent, er is vast en zeker een financieringsoplossing die bij jouw past.

Let op. Geld lenen kost ook geld.