Ontdek Duurzaam Rijden met de Toyota BZ4x

NieuwsberichtBZ4x.jpg

Ben je klaar om de overstap te maken naar elektrisch rijden? Maak kennis met de Toyota BZ4x, de krachtige elektrische SUV die zowel particulieren als professionals aanspreekt. In dit blogbericht nemen we je mee door de mogelijkheden van de BZ4x en de spec

Particulieren: Elektrisch Rijden voor €34.950* (incl. btw)!

Voor particulieren biedt de Toyota BZ4x een ongeëvenaarde kans om in stijl elektrisch te rijden. Met een prijs van €34.950 is dit de grootste elektrische SUV die je momenteel kunt krijgen met deze actie. 
Dankzij een overheidspremie van €5.000, waardoor de totale prijs slechts €34.950 bedraagt. 
En ja, je leest het goed - dit is het grootste model onder deze actie in heel België!

Alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook een royale garantie van 10 jaar. Meer informatie is verkrijgbaar in onze garage, waar ons deskundige team je graag verwelkomt en alle details met je doorneemt.

*€39.950- €5000 overheidspremie

 Professionals: Toyota Fleet Solution voor Bedrijven

Voor bedrijven die streven naar duurzame bedrijfsmobiliteit, introduceert Toyota de Fleet Mobility de BZ4x. 
Deze krachtige elektrische Toyota is sterk in prijs verlaagd om duurzaamheid binnen handbereik te brengen. 
Boek een Demo Day en ons team komt naar jouw bedrijf, zodat jouw werknemers de BZ4x gemakkelijk kunnen testen en ervaren.

 Enkel bij Groep De Prins:

Bij Groep De Prins ontvang je exclusief bij de BZ4x een slim energiebeheersysteem, waardoor deze op de meest kostenefficiënte manier wordt opgeladen.

Maak een stop in onze showroom in Zulte of Oudenaarde om de BZ4x in het echt te zien en om meer informatie te verkrijgen. Elektrisch rijden was nog nooit zo aantrekkelijk en toegankelijk. Kies voor de Toyota BZ4x en omarm de toekomst van mobiliteit!