1

De Toyota Yaris is finalist voor Car of the year 2021!

Yariscaroftheyearnieuws.jpg

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Car of the Year-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris deze gerenommeerde titel zal wegkapen.

De organisatie van de Car of the Year-verkiezing heeft onlangs uit 29 kandidaten zeven finalisten gekozen, waaronder de nieuwe Toyota Yaris. Hiermee heeft de Yaris andere geduchte kandidaten zoals de Audi A3, Hyundai i20 en Volkswagen Golf achter zich gelaten. Maar nu komt het er echt op aan en gaat de Yaris de strijd aan met zes andere finalisten, waaronder de nieuwe Citroën C4, Fiat 500 en Volkswagen ID.3. Niet de minste concurrentie maar de nieuwe Yaris staat zijn zeker en vast zijn mannetje!

Een nieuw lichtgewicht voertuigplatform voor extra rijplezier, naar wens leverbaar als superzuinige Hybrid, een complete uitrusting én een sportief design; de Toyota Yaris is overtuigender dan ooit! De jury van de Car of the Year-verkiezing bestaat uit 60 autojournalisten uit 23 Europese landen. Zij beoordelen de kandidaten op verschillende onderdelen en vooral op innovatie en prijs-kwaliteit, twee aspecten die beslist opgaan voor de nieuwe Yaris.

Op 1 maart 2021 maakt de jury de winnaar bekend. Deze auto mag zich een jaar lang de Auto van het Jaar 2021 noemen. Als de Toyota Yaris wint, is dat voor de tweede keer. De eerste generatie Yaris was in het jaar 2000 de winnaar, als tweede Japanse auto ooit. Duimen maar!